CURIOSITY 117 – Prețuri Construcții, Ucraina Hacked, România Locul 1, Găuri Negre, Fuziune Dinozauri

Astăzi suntem puși pe glume, și ca să avem o energie cât mai bună vom face această ediție din picioare. Așa cum filmăm de altfel toate celelalte clipuri de aici de pe canal. Mai puțin podcast-ul. Viața fără cafeină e tristă, ar trebui să rămânem slabi dacă nu mâncăm, fără poze cu Lizzo și libertate și egalitate pentru cei care gândesc ca tine. Acestea sunt motto-urile zilei și hai să trecem la treabă cu cele mai importante știri din lume, gadget-uri, tehnologie, spațiu și știință.

Ah, apropo, emisiunea propriu-zisă începe pe la minutul 17, dar și până atunci avem câteva lucruri importante de spus. Elon Musk face o ofertă de 43 de miliarde de dolari ca să cumpere Twitter. Twitter încă se mai gândește la asta. Hackerii ruși încearcă să oprească curentul în Ucraina, dar nu prea reușesc pentru că și Ucraina are hackeri buni. Waze vine cu ceva teme retro pentru aplicație, TikTok lansează platforma de dezvoltare pentru realitatea augmentată și SteamDeck-ul se pare că permite montarea unei plăci grafice externe pe PCI-Express. Fitbit primește aprobare pentru măsurarea AFi-b-ului, adică a bătăii inimii și poți să mergi cu citirile pe termen lung la doctor ca să le interpreteze.

Apropo, știai că sunt mai multe PC-uri în acest moment care rulează Windows XP decât cele cu Windows 11? Na poftim rată de adopție.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.