CURIOSITY 116 – AVEM MERCH! – Elon Musk + Twitter, iPhone 14, Zuck Bucks, Vine Starlink, Hai pe Lună

Avem merch pe GB.RO! Finally! Am așteptat mai bine de 10 ani pentru acest moment, și l-am amânat până când am avut și platforma proprie pentru așa ceva. GB.ro este LIVE începând de astăzi și vom continua să aducem gadget-uri noi pe care poate nu le găsești în altă parte. Sunt produse pe care noi le folosim în viața de zi cu zi, și pe care le recomandăm cu cea mai mare căldură.

Avem și știri, că doar e Curiosity! Elon Musk cumpără 9% din Twitter, pentru doar atât a avut voie, PLEX pune la grămadă toate serviciile de streaming, cel puțin pentru indexare, iar iPhone 14 va fi mai subțire. Cred. Trecem mai departe cu distracția recentă de pe Reddit, ne punem mâinile în cap la veștile că Facebook intră în zona financiară de servicii, iar hackerii și oamenii pricepuți din toată lumea atacă fără oprire toate companiiile din Rusia. Probabil s-au vorbit pe un forum ca Reddit.

NASA are idei cel puțin ciudate, ca să nu spun tâmpite, vrea să anunțe extratereștrii că existăm și noi pe aici, deși nu suntem în stare să ne apărăm nici de o pietricică din spațiu, iar terapia cu VR funcționează pentru mai multe tipuri de afecțiuni ne-am putea imagina.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.