CURIOSITY 111 – APPLE dă cu BAN la RUSIA, Telefon HTC VR, Racheta cade pe LUNĂ, Sateliți cu USB

Bine te-am regăsit la cea mai îndrăgită emisiune de știri din tehnologie, spațiu, știință, auto, presărată cu puțin crypto pe final. Avem vești bune, avem merch! Va fi disponibil în curând pe gb.ro  iar până atunci te invităm să te înscrii pe GB:RO ca să fii la curent cu noutățile.

Hai să începem cu știrile, că avem multe de făcut astăzi. Vorbim despre WMC22 și despre impresiile noastre de la acest târg de tehnologie și ne uităm cu nerăbdare la următorul LIVE pe 8 martie. Apple vine cu un nou Mac Mini și un nou iPhone pentru cei cu mâini mici și foarte mici. S22 ultra pare a fi extrem de rezistent din testele lui JerryRigEverything și Windows 11 cere mai nou și cardul de credit. Apple oprește vânzările de produse în rusia și HTC plănuiește un nou telefon, special pentru Metaverse. Ca să vezi. Huawei se orientează puternic către piața de regenerabile iar Ucraina a cerut celor de la ICANN să șteargă Rusia de pe internet.

Din spațiu avem câteva știri importante despre racheta care va pica până la urmă pe lună și despre asteroidul buclucaș care nu va pica până la urmă pe pământ. O veste bună pe ziua de astăzi.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.