CURIOSITY 108 – Chirie de 11 MP, HDD de 30 TB, Sateliți Distruși, TESLA în Judecată, McDonalds în VR

Bună dimineața oameni faini! Bine te-am regăsit la un CURIOSITY ca la carte, din studio! George is back și ne-am pus pe treabă! Avem știri din toate domeniile însă începem cu gadget-ruile pe care le-am testat noi recent. Samsung Galaxy Note 22, da, așa o să îl numim de acum încolo pentru că este în esență un Galaxy Note 22, apoi Garmin Instinct 2 și 2s, cele mai cool și mai accesibile smartwatch-uri de la Garmin, și desigur gadget-ul preferat al anului, Samsung Freestyle, proiectorul complet portabil.

Trecem apoi la știrile din tehnologie cu Clubhouse pe Reddit care s-ar putea să fie o idee mai bună decât varianta originală, vorbim despre HDD-urile Toshiba de 30 TB și despre cum fabricile de cipuri din Japoina au o problemă mare cu Covid.

În spațiu lucrurile se întâmplă mult mai rapid și mai ”dureros”. O simplă furtună solară a distrus 40 din cei 49 de sateliți Starlink, o pagubă de doar 100 de milioane de dolari pentru Elon Musk. Din știință, avem tehnologii noi care pot reduce cu până la 25% consumul și poluarea vapoarelor care transportă toate gadget-uirle și combustibilul din Europa și SUA în acest moment, și se lucrează intens și la fuziunea nucleară cu ajutorul lui Google și a supercomputerelor puse la dispoziție de către ei.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.