CURIOSITY 106 – Galaxy S22 Ultra, Ucraina Explicată, Samsung și Apple, SpaceX, VW ID Buzz, NFT

Îți spun de pe acum, nu vom începe această ediție cu gadget-uri la care poți să visesi ci cu realitatea. Dacă vrei să vezi doar gadget-uri urmărește desfășurătorul din descrierea clipului de pe YouTube. Înainte de acestea vorbim despre ruși, tancuri și vaccinuri, pentru că aceasta este o mică parte din realitatea în care trăim acum.

În altă ordine de idei, așteptăm cu nerăbdare lansarea lui Galaxy S22 Ultra, cel mai performant și mai dorit telefon al anului, alături de cea mai mare și mai puternică tabletă, Galaxy tab S8. Google intră serios în zona de telefonie și date cu o investiție masivă de 1 miliard în India și FBI cumpără Pegasus, software-ul de urmărire și ascultare dezvoltat de Israeilieni. Era de așteptat după ce l-au folosit atâta vreme. iOS 15.4 permite deblocare iPhone-ului cu mască, iar Samsung și Apple au dominat piața în 2021 iar șansele sunt ca acest lucru să se întâmple și anul acesta.

Avem știri și despre turistul fracnez arestat în Iran pentru că are o pasiune pentru fotografii cu drona și despre prima operație laparoscopică fără asistența unui medic. Este un test, desigur, însă este o demonstrație că se poate.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.