CURIOSITY 105 – Galaxy S22, MWC 2022, Microsoft cumpără Activision, Legea Emisiilor, Pluton

Bine te-am regăsit la o nouă ediție Curiosity LIVE, unde dezbatem ce e nou și fresh în domeniul tehnologiei, al științei și spațiului dar ne uităm și la ce se mai întâmplă în domeniul auto și crypto. Despre crypto vorbim însă în fiecare luni la CRYPTO-VINERI LIVE, și vom discuta cu siguranță acolo despre ce se mai întâmplă în piață.

Hai să începem cu cele mai importante știri din lume, acelea legate de Omicron. Da, e pe bune, e prea multă lume infectată și asta ne afectează pe toți. De la concertul lui Adele care nu s-a mai ținut în las Vegas pentru că jumătate din staff-ul ei a fost infectat, până la acțiunile Netflix care au căzut 20% într-o singură zi. Stai acasă pe cât posibil, protejează-te și vaccinează-te ca să ai șanse cât mai bune la o viață liniștită în continuare.

Acum, dacă nu te-am stresat prea mult cu realitatea, hai să vorbim și despre tehnologie, știință și spațiu. Avem vești noi despre Samsung Galaxy S22 Ultra și Tab S8 care vor fi disponibile până la finalul lunii februarie și vorbim despre cum WhatsApp va veni într-un final cu un update ce îți permite să muți conversațiile de pe Android pe iOS și invers. În curând, nu știm când, dar dacă tot așteptăm asta de câțiva ani ce mai contează câteva luni.

Microsoft Pluton este pe buzele tuturor de ceva vreme, cipul care va oferi protecție mai bună dispozitivelor ce rulează Windows 11, și nu, nu te va împiedica să rulezi Windows 10 sau alt sistem de operare pe acel device.

În alte știri fierbinți, Microsoft cumpără Activision Blizzard și are planuri mari cu cei 400 de milioane de jucători din platformă, dar mai ales cu dezvoltatorii de jocuri pe care tocmai i-a angajat. Între timp, se pare că Google Games va ajunge într-un final pe Windows și ne vom putea bucura și pe laptop sau pe desktop cu jocurile preferate de Android.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.