Cum te ajută electrocasnicele SMART

Acum 20 ani computerul era cea mai mare inovație posibilă. PC-ul era cel mai dorit gadget și unul dintre cele mai greu de obținut. Un Cyrix sau un Pentium 2 cu 64 MB RAM și 400 MB stocare depășea cu mult posibilitățile financiare ale oricăui cămin din România. Dacă mai voiai și o placă de sunet dedicată, un CD-ROM sau chiar un CD-Writer și eventual și un monitor color erai sigur că spărgeai pușculița și toate economiile pentru următoarele trei vacanțe. Nici nu mai vorbesc de conexiunea la internet care îți paraliza linia telefonică începând de la ora 20:00, doar ca să te poți conecta după știrile de seară de la TV, o oră mai târziu.

Douăzeci de ani mai târziu, smartphone-ul pe care îl poți lua aproape gratis la abonament cu un efort mult mai mic, este de zeci de ori mai puternic, mai conectat, și îți poate controla toate electrocasnicele din casă. Întrebarea este: te ajută cu adevărat toată această tehnologie? Eu sunt sigur că da, pentru că folosită inteligent îți salvează mult mai mult timp pentru tine și pentru familie. 

Înainte să îți spun cum poți face asta, dă un like acestui video, ne ajută mult și pe noi și cu siguranță deja ți-am trezit amintiri din copilărie.

Hai să îți spun cum un ecosistem de electronice și electrocasnice conectate îți poate salva timp și chiar și bani dacă le gândești pe termen lung. Este o situație teoretică și pentru mine, deși o mare parte din acest ecosistem l-am dezvoltat la #casabuhnici și #CavaleriaHUB.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.