CUM SE DOARME LA STUDIO :)

La ce este bun un fotoliu de masaj? Nici nu ai idee până când nu te așezi într-unul, aproape în fiecare zi, mai ales la final de zi. Colegii au fost puțin sceptici deși păreau entuziasmați atunci când a venit vorba unui scaun de masaj la studio. Entuziasmul a fost însă mult mai mare atunci când acesta a ajuns la noi și am petrecut fiecare dintre noi, cel puțin 10 minute pe zi.

Cum funcționează un scaun de masaj? Depinde de scaun, există cu aer, cu apă sau mecanice. Cele mai fiabile sunt cele mecanice, cu o combinație de perne de aer. Un scaun de masaj standard are câteva role și o singură axă de lucru. Și cam atât.

Unul mediu are 1-2 axe de lucru, pe verticală și orizontală, și posibilitatea de înclinare pe spate. Un scaun de masaj premium are două axe de mișcare pentru rolele de masaj, posibilitate de înclinare mare și perne de aer pentru mâini și picioare. Ba chiar și sistem de ionizare cu ioni negativi și boxe Bluetooth. Ei bine, acest Komoder Victoria KM400L face parte din ultima categorie.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.