Cum scoți banii din CRYPTO? #CryptoVineri (în fiecare luni)

V-am explicat până acum cum ajungi să cumperi crypto și cum să îi stochezi. Dar dacă tot investești, vrei să te bucuri de acel profit, nu? Vrei să îți cumperi ceva sau să îi reinvestești sub altă formă, adică tot produse dar care nu pot fi cumpărate cu crypto.

Prima recomandare ar fi să nu îi scoți din contul de crypto și să folosești direct cardurile pentru retrageri și cumpărături. Majoritatea exchange-urilor mari, crypto.com și binance.com de exemplu au chiar și card pe care îl poți folosi la plăți online sau chiar în magazin.

A doua variantă ar fi contul bancar personal, dar atenție, vei plăti impozit de 10% pe profit, în cazul în care ai făcut profit. Avem un video dedicat și pe acest subiect pe care îl găsești în descrierea clipului de mai jos.

O a treia variantă ar fi bancomatele, dacă și unde mai găsești așa ceva. Problema aici este că acel comision de retragere s-ar putea să fie mai mare decât impozitul de la stat, și riscul implicit mai mare. Întâi transferi bitcoinii și apoi aștepți să fie făcută tranzacția, 10-15 minute de așteptat la bancomat, și abia apoi primești banii.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.