Cum să te uiți la televizor gratis – UNBOXING SURPRIZĂ

Să știți că nu am uitat de porunca voastră de a mai face unboxing-uri surpriză. Și cum spune și Cosmin, ”porunca voastră este dorință pentru mine” iată că astăzi dorința primează și ne-am apucat de desfăcut colete pe care nu scrie decât destinatarul.

De data aceasta am două pachete de la prietenii noștri de la PNI. Unul dintre ele recunosc, stă pe aici de ceva vreme și nici unul dintre noi nu știa ce se află înăuntru înainte să îl desfacem.

Surpriza numărul unul este exact răspunsul la câteva întrebări de pe blog: cum să prinzi în continuare posturi de TV gratuit, acum că nu se mai emite ”oficial” prin frecvențe terestre de tip analog. Dacă Uniunea Europeană ne-a cerut să eliberăm aceste frecvențe ne-am supus.

Așadar, acest PNI TV901 este un tuner TV digital cu un preț de puțin peste 100 de lei care funcționează cu orice televizor. Fie el un LCD mai nou, fie chiar și unul cu tub catodic. Dacă nu știi ce înseamnă tub catodic ai cu siguranță sub 30 de ani.

Al doilea pachet a fost din nou o surpriză plăcută. Un ”reportofon” digital făcut special pentru cei care doresc să își spioneze colegii, soția, soțul, bona sau amanta. Arată ca un reportofon însă foarte discret ascunde și o cameră video cu filmare FullHD. Este un gadget și a se folosi ca atare. Cel mai probabil filmările făcute cu el nu vor putea fi folosite în instanță.

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

  1. ai stiut de telefoanele fake ca sunt copia fidela a lui iphone x. Dar recent am aflat ca si telefoanele fake sa stii ca sunt la fel de agile exact ca in cazul lui iphone x original. Dar mai mult vine cu mai multa memorie disponibila decat originalul iphone x de pana la 1tb stocare interna

  2. Am si eu un portable Digital tv DTV 2 si nimica nu prinde in centru Sibiului …. Leadstar Model D12. Asa ca cu antena terestra la noi in rominia poti sa o uitii

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.