Categorie: #casabuhnici

Cum să îți renovezi sau construiești casa cu stil! – StartCasa

Stai liniștit, nu m-am apucat să vorbesc despre amenajări interioare pentru că știu că nu mă pricep la asta. Știu însă pe cine să sun. Cam așa este când nu te pricepi la un anumit domeniu, trebuie să ai numărul de telefon al cuiva care știe mai bine ca tine.

Noi ne-am obișnuit să ne renovăm singur apartamentul sau să ne construim casa. Ce poate fi atât de greu, nu? Cumperi niște mobilă, parchet, gresie faianță și odată montate ar trebui să fie bine. Ți-au plăcut însă în magazin, separate, iar când le aduci laolaltă în căminul tău realizezi că ceva nu e bine. E simplu, nu se potrivesc între ele, puse una lângă cealaltă arată ca nuca în perete.

StartCasa este un start-up pe ai cărăr fondatori îi încurajez de multă vreme să termine mai repede site-ul și să pornească proiectul pentru că are multă lume nevoie de el. Acum este gata și primesc comenzi.

Pe scurt, apelezi la ei ca să îți dea multe idei bune ca să îți renovezi apartamentul sau să îți construiești o casă amenajată cu stil. Și au prețuri foarte bune care încep de la 500 de lei pentru o singură cameră. Este un site de consultanță care funcționează împreună cu sute de designeri și care laolaltă pot veni cu mii de idei, toate bune, pentru viitorul tău ”cămin”. Așa ai vrea să îl numești, nu?

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.