Cum să îți renovezi sau construiești casa cu stil! – StartCasa

Stai liniștit, nu m-am apucat să vorbesc despre amenajări interioare pentru că știu că nu mă pricep la asta. Știu însă pe cine să sun. Cam așa este când nu te pricepi la un anumit domeniu, trebuie să ai numărul de telefon al cuiva care știe mai bine ca tine.

Noi ne-am obișnuit să ne renovăm singur apartamentul sau să ne construim casa. Ce poate fi atât de greu, nu? Cumperi niște mobilă, parchet, gresie faianță și odată montate ar trebui să fie bine. Ți-au plăcut însă în magazin, separate, iar când le aduci laolaltă în căminul tău realizezi că ceva nu e bine. E simplu, nu se potrivesc între ele, puse una lângă cealaltă arată ca nuca în perete.

StartCasa este un start-up pe ai cărăr fondatori îi încurajez de multă vreme să termine mai repede site-ul și să pornească proiectul pentru că are multă lume nevoie de el. Acum este gata și primesc comenzi.

Pe scurt, apelezi la ei ca să îți dea multe idei bune ca să îți renovezi apartamentul sau să îți construiești o casă amenajată cu stil. Și au prețuri foarte bune care încep de la 500 de lei pentru o singură cameră. Este un site de consultanță care funcționează împreună cu sute de designeri și care laolaltă pot veni cu mii de idei, toate bune, pentru viitorul tău ”cămin”. Așa ai vrea să îl numești, nu?

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Holul intra la ca o camera separată?
    Ca un apartament de 2 camere 48 mp ajunge sa aibe 5 camere? Living bucătărie dormitor baie si hol……
    Va rog sa imi răspundeți, ca ma intereseaza asa ceva ca vreau sa-mi renovez un apartamentul.
    Va multumesc anticipat.

  2. Pentru clienti mediu-inalt, mai mult peste mediu. Buna ideea, dar oricat m-as stradui sa accept un designer, cred ca tot n-as fi multumit daca acolo n-ar fi gustul meu personal . Si ca sa dai bani pentru un om pe care sa il intrebi daca e bine sa iti pui mobila in coltul din dreapta sau in mijloc ? Tinand cont ca oricum te saturi dupa ceva timp, trag o singura concluzie: serviciul asta e pentru hardughii, palate, firme, chiar folositor pentru firmele mici unde nu stii cum sa amenajezi locul pentru activitatea ta.

  3. Salut Radu, . O idee de topicuri pe care am vazut ca oarecum ati abandonat-o sunt gadgeturile pentru smart home. (Integrare cu digital assistants, ifttt, atat pentru bugete cat si premium). Succes

  4. Buna ziua, Domnule Buhnici, vorbiți foarte mult peste invitații Dvs, ceea ce este deranjant pentru cei ce Va urmăresc dar și pentru invitați (uneori este obvious, mai ales când ii întrerupeți sau nu ii lăsați sa termine ideea) . Sunt foarte utile filmulețele și “documentarele” pe care le faceți, aveți grija de ele! Mult succes!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.