Cum să faci bani online?

Cum să faci bani online, este genul de întrebare care stă pe buzele tuturor celor care dau piept cu internetul. Vestea bună este că să faci bani online nu este nici pe departe greu pe cât este o chestiune de hotărâre. Trebuie să te hotărăști că asta vrei să faci și să îți pui toată energia într-un asemenea proiect. Dincolo de aceste idei frumoase, facăutul banilor pe internet presupune și să pui un proiect solid pe picioare. La idei stăm bine, mai slăbuț la promovare și extinderea lor în internetul global. Am stat de vorbă cu două somități în domeniu. Oameni care știu cum se face. Au reușit deja și au rețeta.

Avantajul este că de la o simplă idee la un proiect de magnitudinea hi5 sau facebook nu mai este acum o distanță atât de mare, măsurată de obicei nu doar în ani, ci mai ales în milioane de euro. Cu numai câteva zeci de mii poți ridica acum o idee la rang de afacere globală. Nu uita că toate marile proiecte, inclusiv calculatorul au început într-un garaj.

Uite interviurile cu
Ramu Yalamanchi – fondatorul hi5

Mike Butcher – editor TechCrunch.com

Așa că „get global”, „get the money”!

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Bani de pe situri in Romania se fac inca FOARTE GREU. Am situri pe international mai slabe decat cele romanesti, care fac de 10 ori mai multi bani. Mi-e foarte greu sa „monetizez” pe Romania, desi siturile sunt destul de bune pentru asta.

    Asa ca ideal este sa nu faci situri pentru noi, ci pe international. Acolo exista o multitudine de brokeri de publicitate cu care sa lucrezi. Plus ca, daca doresti sa vinzi un site, iti este mai usor. Sunt de 3 luni in cautarea unui cumparator pentru un site romanesc. Pe Flippa (un site de vazari cumparari pe international) in 2 luni am vandut deja un site si in cateva zile se termina licitatia pentru altul.

    Se pot face bani frumosi pe web design / development, SEO sau continut, trebuie sa stii insa o engleza serioasa, mai ales daca vrei sa faci copywriting.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.