Cum să ajungi la dentist mai repede

Cum să ajungi la dentist mai repede? O întrebare foarte bună și pentru mine. Mestec doar pe partea stângă de mai bine de trei săptămâni. Cred că ar fi cazul să îmi fac timp. Ce se întâmplă însă când ai un program aglomerat, și amâni vreo săptămână momentul când faci o programare, doar pentru că nu îți faci timp să suni? O altă întrebare foarte bună, la care îți dau un răspuns foarte simplu. Tu ești de vină că nu suni, poate chiar în momentul în care citești acest articol. Îți spun și de ce, nu te doare suficient de tare.

Și ție îți e puțin teamă de dentist, recunoaște, sau poate de gaura pe care o va face în bugetul tău planificat pentru vacanța de vară. Un sfat de la mine, cu cât amâni mai mult cu atât te va costa mai mult.

Apropo, dentiștilor nu le place să li se spună așa, preferă termenul de medic stomatolog.

Nu ai întrat pe blog să îți spun cum să economisești bani, nu fac asta decât atunci când știu o soluție sigură. Îți pot spune însă cum îți poți face o programare la 12 noaptea dacă vrei, la un stomatolog, cât mai aproape de tine. Îți spun de pe acum, serviciul este gratuit pentru tine, îl achită medicul stomatolog și se numește StomaLink. Este o aplicație prin care îți poți face programări, vedea istoricul tău, poți avea acces la radiografii și poți vorbi chiar cu medicul tău stomatolog. Desigur, dacă folosește și el același serviciu.

Mi-a plăcut foarte mult ideea, de aceea ți-o recomand și ție. Așadar, indiferent dacă ești pacient în devenire sau medic stomatolog, urmărește clipul de mai jos și lasă-mi un comentariu dacă te-a ajutat. Chiar vreau să știu cum ți-a ușurat comunicarea cu medicul, sau cu pacientul, și desigur dacă ai întâminat ceva probleme cu programul.

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

  1. Domnule Buhnici, stiati ca intre un dentist si un medic stomatolog este diferenta?Dentistul si tehnicianul dentar este o persoana care a facut studiile de 3 ani in Brasov pana undeva pana in anii 1978- 1979.Medicul stomatolog este absolvent al unei institutii de invatamant superior.

  2. Am intrat pe live #casabuhnici si am vazut ca un paianjen si-a facut si el o casuta….si unde crezi…chiar in dreptul camerei de live.Este ora 23 si munceste saracul cu spor de nu se mai vede nimic pe santier.

  3. Bravo ție și echipei tale pentru ceea ce vreți să realizați cu proiectul „Casa Buhnici”. Sunt sigur că sunteți niște deschizători de drumuri pentru multi.
    Succes pe mai departe. Și de ce nu poate proiecte și mai îndrăznețe pe viitor.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.