Cum ne schimbă oboseala – Bogdan Ion – Psiholog #IGDLCC E037 #PODCAST

Astăzi vorbim despre un subiect mai controversat pentru cei cu o vârstă mai înaintată, un subiect care însă îi afectează pe foarte mulți tineri din ziua de astăzi. Da, vorbim despre depresie, cu invitatul meu mai deștept ca mine, Bogdan Ion, psiholog, clinician și psihoterapeut.

Este un subiect sensibil, dar foarte real. Este un subiect provocator dar ale cărui efecte ale vieții sunt de necontestat. Generațiile mai tinere din 2019, chiar și cei de vârsta mea, au mai mult timp la dispoziție să reflecte asupra calității vieții lor. Trăiesc mai bine ca părinții lor, și implicit râvnesc la o viață mai bună pentru ei și pentru copii lor. Pe de altă parte muncesc și mai puțin, cu mai puțin efort fizic, de aici și timpul mai mare de reflecție asupra vieții.

Indiferent că ești sau nu încrezător în aceste lucruri, rugămintea mea este să vizionezi sau să asculți acest podcast, până la capăt, și apoi să te gândești la tine și la acțiunile tale. Nu e nevoie să lași un comentariu dacă nu simți, chiar nu vreau asta. Vreau doar ca această discuție să te pună pe gânduri.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.