Cum îl activezi pe George

Salut George! Ce mai faci George? Georgeeeeeee, vreau review la Huawei P Smart! Cam acestea sunt câteva din comentariile pe care le primesc zi de zi pe blog. Da, încă mai persistă cererea de review pentru P Smart. Să știți că e deja la mine pe blog.

Acum, eu nu am decât un singur George pe care să îl întreb câteva lucruri. Se pronunță altfel și poate să îmi spună doar dacă am cheltuit prea mult, pe ce am cheltuit, și să mă ajute să transfer banii dintr-un cont în altul. Partea frumoasă este că pentru activarea lui George nu ai nevoie decât de tine, de un act de identitate și de telefonul mobil. Configurarea este foarte simplă și explicată pas cu pas, dar te voi ajuta și eu în video-ul de mai jos. Și te va ajuta și agentul care se ocupă de verificarea datelor tale personale are te va suna cu apel video în timpul configurării. Cât de tare e chestia asta.

La prima vedere aplicația arată bine, puțin diferit față de ce mă așteptam și am văzut la alte bănci însă e de bine. E foarte simplă și poate fi învățată ușor, meniurile și butoanele sunt mari și explicite și poate și din acest motiv funcționează atât de repede. Nu sunt multe informații pe un singur ecran ca să fie confuză și fiecare meniu este explicat corect.

Chiar dacă s-a lucrat mult la implementarea aplicației știm bine că este nevoie și de un feedback din partea noastră, a utilizatorilor. Așadar dacă ai vreo sugestie constructivă este binevenită aici în secțiunea de comentarii pe care sunt sigur că o vor citi și programatorii aplicației.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

 1. Neața! Iar lipsește (P) din titlu…
  Iar George (aplicația) nu e chiar așa o chestie nemaipomenită. Funcții implementate de BCR/Erste în George există la alții de foarte mulți ani. Aplicația olandezilor portocalii este un exemplu.

 2. Salut, pe cand un clip cu prezentarea aparatelor de filmat + obiective + lumini + microfon etc. ?
  Foarte reusite clipurile. Si off topic, acum ca B&H livreaza si in RO, in medie cat sunt costurile de vama & TVA ? Spre ex +19% si + 7% ?

 3. George Go
  – posibilitatea reîncărcare cartele prepay
  – notificari push up
  – aplicatia eToken inclusa in aplicatia principala
  Touch 24 banking
  – switch ID pentru persoanele care au mai multe conturi pfa si/sau srl
  – notificari push up

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.