Cum funcționează furatul cu bruiajul telecomenzii

Luni a patit-o sotia. In zona Garii de Nord a abservat ca nu s-a incuiat masina cand a actionat telecomanda. Cunoscand modul de operare, s-a urcat in masina si a blocat (manual) usile. Cand doi „pietoni” care isi faceau de lucru prin apropiere si-au pierdut rabdarea sau credeau ca sotia a sunat la 112 si au plecat, surprinzator motorul a pornit, usile se deschideau si inchideau fara probleme. Deci, ATENTIE! P.S. masina nu e decat una comuna, un Ford Kuga.

Omul care mi-a scris mesajul se pricepe la mașini, e în toată firea și îl cred. Așa că, dacă vi se întâmplă ca dintr-o dată mașina să nu se mai încuie din telecomandă, faceți exact cum a procedat doamna de mai sus. În plus nu ar strica să sunați la 112.

Cum te fură hoții?

Apoi am săpat în direcția asta. Nu trebuie să fii vreun geniu să găsești de vânzare un asemenea gadget chinezesc. Nici măcar nu cred că e ilegal la noi. I se spune aproximativ: instrument de bruiat telecomenzi auto în bandă largă.

Există și variante mai mici și mai sofisticate, însă aceasta e una ieftină încât să și-o permite șuții și șmenarii din zona Gării. Așadar, dacă vedeți vreunul preocupat de o sculă care seamănă cu un telefon mobil urât sau o telecomandă hidoasă nu stați pe gânduri. Sunați la poliție.

În aceeași ordine de idei vă recomand un reportaj în care am pus suflet.

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

  1. „totusi am reusit de am prins hotul cu ajutorul organelor de politie, pentru ca s-au gasit amprente la fata locului si actele masinii au fost recuperate”

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.