CUM FUNCȚIONEAZĂ EXCHANGE-UL VIRTUAL #ad

Bine te-am regăsit la un nou clip în care încerc să îți arăt încă o soluție financiară. Așa cum te-am obișnuit aici, am încercat să nu ratez nici o platformă importantă care mi-a trecut prin mână, de la bănci la fintech-uri, la soluții cu carduri care la rândul lor merg cu carduri în spate, iar astăzi am pentru tine ceva diferit. Telekom Banking nu încearcă să facă multe lucruri deodată ci unul singur și bine, și cred că și reușește.

Sunt de părere că acesta este viitorul pentru astfel de soluții financiare, să se axeze pe un domeniu și să îl acopere cât mai bine și mai avantajos față de competiție.

Telekom Banking este proiectul financiar dezvoltat în cadrul parteneriatului dintre Telekom România și Alior Bank, sucursala locală a uneia dintre cele mai mari bănci din Polonia și oferă schimb valutar fără comision în 10 valute, oriunde în lume.

Platforma oferă cursuri de schimb actualizate în timp real, în funcție de cotațiile de pe piețele valutare internaționale, spre deosebire cu cursurile valutare stabilite de bănci în funcție de un curs valutar de referință fix, determinat la un anumit moment al zilei (ex. curs BNR). Astfel, utilizatorul beneficiază de un curs foarte avantajos în orice moment, foarte apropiat de cursul pieței. De asemenea, platforma notifică utilizatorul cu privire la fluctuațiile de curs valutar, astfel încât acesta va ști când cursul valutar atinge valoarea dorită de el, pentru care a cerut să fie alertat.

Așadar, poți face schimburi valutare automate la o dată aleasă, poți rezerva cursul valutar timp de 48 de ore cu condiția să ai minim 5% din sumă la momentul rezervării, și poți face chiar și schimburi directe între EUR, USD, GBP și CHF fără schimburi intermediare în RON.

Sunt o mulțime de opțiuni pe acest subiect, pe care le poți explora din cadrul aplicației care este disponibilă pentru dekstop sau laptop dar și direct din aplicația de telefon, pentru Android sau iPhone. Îți recomand să îți faci însă contul de pe un desktop, procesul e ceva mai rapid și mai sigur, și apoi poți tranzacționa și direct de pe smartphone.

Pentru mai multe detalii urmărește review-ul nostru mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.