Cum finisezi apartamentul în VR (P)

Atunci când construiești sau renovezi o casă ori un apartament e aproape imposibil să vezi cump poate arăta fără ajutorul unui computer. Cel mai bun mod de a face asta este cu ajutorul realității virtuale. Asta facem acum la cei de la Piatra Online care au construit un apartament în VR pe care îl poți finisa în culorile și texturile pe care le vrei, într-o secundă, în VR.

Vrei detalii tehnice? Avem un sistem super puternic, o cască și două controllere Oculus Rift, și o implementare foarte bună a ceea ce aș vrea să văd în orice birou de arhitectură. Îți pui casca pe cap și nu mai rămâne decât să alegi pardoseala din sufragerie, dormitor, baie, terasă și chiar grădină, ori finisajele din bucătărie sau de pe grătarul de cărămidă din curte. Mai sunt multe texturi de implementat însă ideea mi se pare genială.

Dacă vrei să experimentezi și tu poți să dai o fugă până la sediul lor din București, sau să îi urmărești la expozițiile de profil unde au promis că vor fi cu sistemul de VR și cu multe alte texturi adăugate.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.