Cum faci poze Super Wide cu telefonul – [UNBOXING & REVIEW]

 

Aceeași regulă, știu, nu mai cumpăra chestii din State, mai ales dacă nu ai neapărată nevoie de ele. Ei bine, pe acestea le avem la teste, și este un kit de lentile de la producătorul nostru preferat de acesorii pentru GoPro, Sandmarc. Nu prea să găsesc la noi, țin să îți spun asta de pe acum, dar le poți cumpăra de la ei de pe site și sunt cu siguranță cele mai mari lentile pentru telefon pe care le-ai văzut!

Sunt imense, mai ales cea de zoom și cea de wide, mai vezi atât de multă sticlă poate doar pe un aparat foto compact și se pare că fac o diferență. Cel puțin la nivel de perspectivă, adică acolo unde contează mai mult. Senzorul va rămâne același, cel de pe telefon, însă vei putea avea ori o suprafață mai mare capturată de cameră, ori un zoom 2x peste cel al telefonului sau poate chiar un fisheye, un mega-wide.

Lentilele nu sunt ieftine, însă știm că sunt dintre cele de calitate. Nu vor distorziona imaginea dacă le poziționezi corect, și nu vor avea reflexii ciudate de lumină sau, cum se întâmplă de exemplu la cele ieftine, imaginea e pur și simplu ștearsă, întunecată, pentru că lentila propriu-zisă e din plastic.

Partea bună e că se potrivesc la perfecție cu modelul de iPhone pe care îl ai , vin cu o carcasă cu filet pentru acestea, iar dacă ai Android, tot în pachet primești și o clemă destul de sănătoasă ca să nu îți cadă pe telefon în timp ce faci fotografii cu el. Am mai avut eu experiențe de genul :)

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Salut! Am vrut sa o comand pe cea wide, dar ar veni undeva la 600 de RON ceea ce e cam scump…ce alte lentile recomanzi ? ( pt iPhone XS, buget undeva la 300-400 de RON)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.