Cum deschizi ușa din telefon – YALE LINUS

Acesta este cel mai complet review pe care îl vei găsi pentru o yală inteligentă, și cel care te va lămuri dacă merită pentru tine o astfel de investiție, și desigur cât de sigură este.

Yale Linus a primit numele după fondatoru companiei, Linus Yale, și în acest moment este cea mai sigură și mai simplă soluție de a îți deschide ușa din telefon. Instalarea ei durează cinci minute și nu ai nevoie de nici un fel de experiență. Chiar și un copil, sau părinții ar putea să o facă fără să îi ghidezi în nici un fel. Este compatibilă cu aproape orice ușă europeană și implicit românească, și cu siguranță o poți adapta cu ajutorul unui butuc nou, dacă chiar nu reușești să o potrivești. Funcționearea este extrem de simplă, și spre deosebire de alte variante nu dă nici un fel de eroare la instalare iar pașii sunt explicați corect.

Acum, dacă vrei să o folosești doar cu telefonul tău atunci yala este singurul modul pe care trebuie să îl cumperi. Dacă însă vrei să permiți accesul la distanță altor persoane, bonei, grădinarului, părinților sau chiar chiriașilor temporari o poți face din aplicație. Poți seta o durată de timp în care pot intra în casă, o poți configura să se închidă automat în momentul în care telefonul tău părăsește rețeaua WiFi a casei și ai și o bază de date cu cine a intrat și la ce oră în aplicație.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.