Cum creștem OAMENI PUTERNICI! – Nicu Stoian – #IGDLCC E0131

Dacă atunci când ai fost mic părinții te-au plimbat de la un sport la altul ca să îți găsească o pasiune sănătoasă atunci e momentul să le mulțumești. Te-au crescut bine, atât din punct de vedere fizic dar mai ales psihic, mai ales dacă ai ales să dai cu pumnii și cu picioarele într-un mediu controlat. Ai oasele mai tari, poziția spatelui mai dreaptă și încrederea mai ridicată decât prietenii tăi care nu au avut acest lux, mai ales ”pe vremea mea”.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru cei mici este să îi duci la o sală de sport, sau de karate, unde se vor putea confrunta cu cele mai mari temeri ale lor. Nicu Stoian este unul dintre oamenii care îți vor confirma acest lucru. Generațiile noi sunt mai ”moi”, din toate punctele de vedere. Încrederea lor este mai scăzută decât în trecut, sunt mai ușor influențați de ceilalți oameni, și au o construcție mai ”slabă”. Desigur, și genetica e de vină, dar cel mai mult contează pregătirea din tinerețe.

Am început înregistrarea acestui podcast la ora 21, și chiar și atunci, după nouă antrenamente Nicu are mai multă energie decât toți oamenii pe care îi cunosc, mai ales că e puțin trecut de 40 de ani. Cred că asta dovedește cel mai bine toate lucrurile interesante pe care le vei auzi de la el astăzi.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.