Cum controlezi casa inteligentă de pe telefon – Legrand – CES2020

Cum controlezi electronicele, electrocasnicele sau iluminarea care nu se conectează la internet din fabrică? Se poate face în mai multe feluri, sunt mai multe soluții, dar cel mai simplu este să configureți panoul de curent electric cu niște siguranțe smart. Cu asta vine nou Legrand la CES2020, și dacă existau astfel de soluții când am făcut proiectul de casă probabil aș fi optat pentru ele, cel puțin pentru o parte din conexiunile mele.

Această variantă se pretează mai ales dacă ai construit deja casa, sistemul electric este bine gândit și ai linii principale care duc la consumatorii mari cum ar fi boilere electrice, sisem de irigații sau de încălzire pentru zone anexe ale casei. Sunt utile chiar și pentru apartamentul unde stai, poate vrei să oprești curentul de la distanță pentru că pleci destul de des în deplasare.

Siguranțele inteligente Legrand nu funcționează doar ca un comutator de pornire oprire a curentului. Există variante cu monitorizare precisă a consumului instant și pe o lungă durată, variante cu creștere sau scădere a intensității curentului iar aplicația este complexă și poate controla un număr are de dispozitive, potențiometre sau siguranțe cu măsurare de consum

Siguranța cu variator poate fi folosită și programată de exemplu pentru stația de încărcare a mașinii electrice, ca să consumi de exemplu curent doar noaptea atunci când, în teorie, curentul din rețea este mai ieftin decât ziua. Sau chiar să comuți între panourile fotovoltaice pe timp de zi.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.