Categorie: #casabuhnici

CUM AM TRECUT PESTE VARĂ ÎN #CASABUHNICI

A venit momentul să vorbim despre cum am răcit #casabuhnici peste vară, sau mai bine spus cum am menținut-o la o temperatură optimă de 24-25 de grade fără un efort prea mare. Maximum 10 euro pe lună am cheltuit pentru răcirea ei în perioadele mai înfierbântate. Ba mai mult, această sumă include și ventilația și umidificarea spațiului din casă, pentru că spuneam în clipul anterior că noi nu prea deschidem geamurile.

Tot aerul din casă este foarte proaspăt, curat, filtrat, tocmai pentru că geamurile sunt mai mult pentru a lumina încăperile. Și aici intră în discuție desigur, Marius Șoflete și Ovidiu Țifui, cei care s-au străduit și au depus un efort supraomenesc să facă din această casă un cămin, unul care consumă foarte puține resurse și chiar produce mult mai mult curent decât ar putea consuma vreodată.

Discuția este una aprinsă, și sunt sigur că va fi pe placul vostru. Dacă urmărești tot clipul vei rămâne la final cu niște concluzii foarte importante pe care le poți aplica și în căminul tău, pentru a îmbunătăți considerabil calitatea vieții. Despre asta este vorba, despre cât de bine te simți acasă, cât de curat este aerul, și cât de rar vei răci pe parcursul unui an.

Sunt o mulțime de informații utile în clipul de mai jos, așadar te invit să îl vizionezi pe un ecran mare, cu răbdare, pentru că am încercat să sumarizăm toată această tehnologie și să explicăm excat cu ce ne-a ajutat pe noi, și cum te poate ajuta și pe tine.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.