Cum a fost la CES 2019? #IGDLCC Episodul 3 – invitat Marian Andrei

În episodul trei povestesc cu Marian Andrei despre CES 2019, cel mai mare târg de tehnologie de pe planetă de unde tocmai ne-am întors. În ciuda jetlag-ului, suntem fresh, optimiști și energizați de noutăți. Află care este cea mai interesantă noutate pentru noi în E003 al serialului meu de podcast. Un indiciu îți ofer, are 6 motoare!

Apropo, de astăzi playerul de pe site este nou-nouț iar în scurt timp vei putea asculta podcastul și pe Apple Podcasts, Spotify și TuneIN. Mai spune-mi unde vrei să îl public dar te încurajez să mă urmărești cel mai des aici, mai ales că poți asculta online dar și descărca pe telefon (Apple Podcast sau Spotify) sau calculator podcastul și să îl asculți oriunde, oricând.

Ultimele articole

Articole recomandate

14 Comments

  1. Salut ! Am urmarit acum ultimul tau live de pe youtube cu apple watch 4 al tau . Si as avea cateva intrebari .
    1. Al tau dupa curea pare ca este Editia Nike+ . Care este diferenta dintre nike si Cel normal ? Mentionez ca eu mi-am cumparat acum 2 saptamani din apple store Frankfurt Apple Watch S4 si nu am fost prea atent deoarece eram grabit si am cerut cel normal ca nu mi-a trecut prin cap de cel de la Nike+, voiam sa stiu care este diferenta dintre ele daca am pierdut ceva din cauza asta . Mentionez ca eu sunt fan Apple in fiecare an fac update la fiecare iPhone aparut acum am
    XS max si as dori sa imi achizitionez si un MacBook Pro sau air, dar nu inainte de a cere pareri pot descarca de pe torrent cu macbook ? Pot sa vad filme de pe HDD extern cu el ?
    O alta intrebare cum as putea sa folosesc si eu ekg de pe Watch-ul meu ? Am incercat sa il trec pe SUA dar nu a functionat . Imi poti da niste Sfaturi ? Multumesc pentru raspunsuri !

  2. Felicitări, te urmăresc de mult timp am început de mic de la tv și pe urma pe YouTube.
    Sunt fan tehnologie și Inovație, fac parte din categoria accea de oameni care îsi schimba telefonul și gadgeturile foarte rar, dar cu toate acestea urmăresc cu foarte mare interes munca pe care o faci și toate reviewurile. Acum te pot asculta și in mașina (petrec destul de mult timp la volan). Pe viitor ar fi interesant sa faci un Podcast despre antreprenoriat, afaceri mici cu bugete mici si care crezi tu ca va fi viitorul ( adică afacerile care o sa mai meargă încă câțiva ani si câteva idei noi). Felicitări încă odată si succes in continuare!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.