#CryptoVineri 35 – Vitalik Buterin la Cavaleria Hub, multe ETF-uri de BTC, Shiba inu în top 15

Începem această ediție, ca de fiecare dată cu același mesaj: NU investi decât banii pe care ești dispus să îi și pierzi! Ai văzut cât de mult poate fluctua toată piața de Crypto în mai puțin de o zi, și dacă nu stai geană cu ochii pe grafice riști să pierzi și jumătate din ce ai ”băgat” săptămâna trecută. Aici nu dăm sfaturi și ponturi despre ce să cumperi ci cum să te informezi și analizezi evenimentele externe care influențează domeniul Crypto și chiar și bursa.

Astăzi avem niște vești foarte interesante și începem cu cea mai fierbinte dintre toate, faptul că Vitalik Buterin a fost la noi la podcast, un #IGDLCC pe care te îndemn să îl urmărești duminică seara tot aici pe canal. Am vorbit cu el lucruri mai puțin tehnice, mai pe înțelesul tuturor, și sunt sigur că îți va plăcea premiza lui despre viitorul omenirii, al tehnologiei și de ce nu al banilor.

Ah, și dacă tot e CryptoVineri hai să dezbatem și subiectul Shiba inu, moneda inutilă care a ajuns peste noapte în top 15 monede tranzacționate global. Na poftim, când credeam că acest subiect este deja închis de mult.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.