#CryptoVineri 24 – Inflație record, BTC spre pragul 42.000$ și cine urmează după El Salvador

Bine te-am regăsit la un nou live din seria CryptoVineri. Am decis să păstrăm discuțiile importante și știrile pe acest canal, și între timp vă invităm să dați un subscribe și pe canalul dedicat undei vei vedea cu totul alt conținut. Ne mai intersectăm din când în când cu materiale, însă aici vom face momentan LIVE-urile.

Subiectele de astăzi sunt din nou de scandal. Vorbim despre inflația record, accelerată mai ales de evenimentele din ultimul an și jumătate, Bitcoin-ul se susține la puțin peste 40.000 de dolari și avem speranțe că va reveni la un nivel puțin mai ridicat, cel de 42.000 de dolari, acolo unde era de fapt suportul inițial până să își înceapă creșterea la 70.000.

Un alt subiect de interese public, un fel de Publis Service Announcement este faptul că El Salvador a aprobat Bitcoin ca fiind monedă de circulație națională. Vei putea să cumperi și să vinzi produse și servicii cu Bitcoin și va fi recunoscută și în fața autorităților financiale. Părerile sunt împărțite desigur, multe țări blamează această mișcare iar altele o laudă și se gândesc să o urmeze. El Salvador nu va fi singura țară care va lua o astfel de decizie, iar până la următoarea nu ne rămâne decât să vedem care sunt efectele acesteia.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.