Cred că vreau așa ceva – ”ȘOȘONII DE COMPRESIE” – Invenții trăznite

De fiecare dată când ajung la un tțrg de tehnologie sunt atras de stand-urile unde 10-20 de oameni testează gadget-uri de masaj și relaxare. Și culmea este că, ajung să le observ după 4-6 ore de mers pe jos, atunci când mă ajunge și pe mine obosoeala. De data aceasta am decis să mă implic mai mult în acest proces complex de testare și mi-am pus șoșonii cu compresie iar apoi am testat ciocanele de masaj.

Tehnologia de bază e simplă. Ai două șosete care îți ajung până la șold, cu niște perne de aer pe toată suprafața lor, și un compresor ce se alimentează de la priză. Îl pornești, pernele de aer se umflă și se desumflă similar cu un aparat de măsurat tensiunea. Rezultatul este unul relaxant și chiar benefic pentru picioare pentru că îți forțează sângele să circule mai bine, mai ales atunci când ai crampe după o activitate intensă sau pur și simplu ai depășit cei 10000 de pași recomandați de smartwatch-ul de pe mână.

Ciocanul e puțin altă discuție. Lovește cu o viteză constantă în funcție de setarea aleasă, iar intensitatea o controlezi tu prin apăsare. E bun mai ales pentru relaxarea mușchilor după activități intense. Nu e doar pentru sportivi, iar vânzările de pe Amazon confirmă acest lucru.

Sunt curios apropo, vreți așa ceva pe GB.ro?

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.