Categorie: General

Nu contează cine câștigă meciul. Important e să fie fun! (P)

Sunt fan fotbal de la patru ani. Nu știam să scriu ori să citesc dar mama a decis că trebuie să aleg cu ce echipă țin. A pornit casetofonul SANYO și m-a întrebat:

– Cu ce echipă ții?
– Păi ce echipe există?
– Steaua sau Dinamo?
– Hmm. Steaua?

Așa am devenit suporter și m-am bucurat la fiecare meci difuzat în alb-negru dar am și plâns în pernă când Steaua a luat 4-0 de la Milan. Nu mai sunt fan declarat al vreunei echipe din campionatul nostru dar voi fi mereu suporter al naționalei.

De aceea m-a bucurat propunerea celor de la Ariston Thermo – pentru că mi-au propus să vă arăt cum mă pregătesc eu de meci. Ai mai jos varianta mea tehnologizată dusă la extreme, până când lucrurile o pot lua razna. Sper să nu fi fost din cauza gadgeturilor mele…

Pe suntsuporter.ro poți vedea în detaliu cum mă pregătesc de meci. Acum e rândul tău.

Fă un video sau o poză cu pregătirile tale de meci și încarc-o pe www.suntsuporter.ro.

Vreau să știu ce ritualuri ai, ce cumpăraturi faci, ai vreun talisman norocos? Cu cine vezi meciul? Toate mateialele încărcate intră în tragerea la sorți din fiecare zi, pentru un rucsac de laptop. La sfârșitul campaniei, videoul cu cele mai multe like-uri primește un televizor Smart LED LG, cu diagonala de 123 cm, rezoluție 4k Ultra HD și Wi-Fi la pachet.

E valabil și pentru cel mai amuzant și original clip.

Campania este susținută de Ariston Thermo, jucător principal pe piața de echipamente de încălzire și apă caldă menajeră, centrale termice, boilere și panouri solare. Abia aștept să le suntestez pe toate :)