CONCURS – Telefonul gratis la abonament! [UNBOXING & REVIEW]

După nebunia de la final de an în care am testat boxe, căști și gadget-uri cu prețuri mai puțin accesibile ni s-a recomandat să revenim cu picioarele pe pământ și să mai testăm și gadget-uri accesibile. V-am ascultat rugămintea, iar acesta este cel mai ieftin telefon pe care poți să îl iei la abonament. În caul de față, la Vodafone. Acesta este review-ul lui Vodafone Smart N9 care vine la pachet cu un concurs de 24 de ore pe pagina de facebook.

Vodafone Romania va desfășura în perioada 15 – 31 ianuarie o campanie de reduceri pentru
smartphone-uri aflate în oferta companiei. Pe lângă telefoanele din oferta disponibile pe toată durata
campaniei, în fiecare zi va fi introdus un smartphone cu reducere disponibil exclusiv pentru 24 de ore.
Astfel, vor exista 5 telefoane „vedetă”.

Pentru review-ul telefonului și câteva indicii despre concurs, urmărește clipul de mai jos. Între timp, eu îți spun ce trebuie să faci ca să participi la concurs. E destul de simplu, trebuie să răspunzi la întrebarea ”Care crezi că este telefonul vedetă pentru ziua de mâine, 27 ianuarie 2019” Dar nu aici, ci pe postarea de Facebook de mai jos.

Dacă vrei să vezi telefonul vedetă al zilei de sâmbătă, asta ca să ai șanse și mai mari pentru concursul de astăzi o poți face aici.

Regulile sunt din nou, simple. Ghicește care este telefonul vedetă al zilei de mâine, în campania de reduceri Vodafone, lasă un comentariu la postarea de Facebook de pe pagina mea, doar acolo, și dacă ești norocos, mâine, duminică, 27 ianuarie 2019 la ora 10:00 voi face extragerea prin random.org, pentru un câștigător al unui voucher de 100 de Euro în magazinul online Vodafone.ro.

Atenție, concursul se desfășoară doar pe pagina de facebook, aicihttps://www.facebook.com/gbuhnici/posts/2204943672889434

Pentru alte nelămuriri poți accesa pagina de termeni și condiții, aici: Termeni și Condiții

Ultimele articole

Articole recomandate

50 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.