Concurs Michelin – Câștigă un set de anvelope și 60 de premii instant

Premiile instant sunt în număr de 60: 30 ceasuri de mână + 30 manomentre digitale, care se acordă la fiecare al 100-lea participant.

Mare atenție, dacă ai fost anunțat că ai câștigat un premiu instant, este obligatoriu să completezi datele personale în câmpurile de pe pagina respectivă, ca sa putem intra în legătură cu tine. Altfel îți păstrăm premiul. Solicităm doar datele personale ale celor care câștigă, nu tuturor celor care completează chestionarul, și celor care se înscriu la tombolă, de asemenea pentru a putea fi contactați în cazul în care sunt câștigători.

Premiul cel mare se câștigă prin extragere pe random.org, la o zi dupa încheierea concursului, și constă într-un set de 4 anvelope MICHELIN CrossClimate (din plaja de dimensiuni disponibile pe piață la ora actuală și anunțate în regulament).

Baftă!

Regulamentul concursului se găsește aici.

Concursul s-a încheiat!

Felicitări câștigătorilor premiilor instant, știți voi care sunteți. Câștigătorul marelui premiu este de fapt o câștigătoare, Ana-Maria Lecoiu din București. Felicitări Ana-Maria, sper să folosești noul set de anvelope Michelin în siguranță!

Ultimele articole

Articole recomandate

62 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.