CONCURS: Dă-te cu YAK-ul!

www.buhnici.ro pune la bătaie un loc într-un avion de înaltă acrobaţie aeriană pentru un zbor demonstrativ cu echipa Iacării acrobaţi. Dacă vrei şi tu aşa…

… convinge-mă!

Zborul va avea loc sâmbătă 6 iunie, cu ocazia Mitingului aviatic organizat la Clinceni.

Ultimele articole

Articole recomandate

13 Comments

 1. Atunci cand o sa fiu in avion numele tau va fi in toate rugaciunile mele pana voi ateriza in siguranta. Si datorita inaltimii la care ma voi afla rugaciunile vor ajunge putin mai repede la Dumnezeu si viteza cu care le voi spune ma va face invidiat si de cel mai rapid rapper din lume :) .

 2. Unul din motivele pentru care eu trebuie sa fiu in avion este ca sunt student la Aeronave(pot sa o dovedesc) si imi doresc sa traiesc o astfel de experienta.

  2. Vreau sa imi iau PPL(a) si cu ocazia asa o sa aflu daca am „rau de inaltime”.

  3. Pot sa spun si o poezie daca e nevoie :P

  Lasand gluma la o parte, pentru cei interesati evenimentul incepe la ora 11. Pentru mai multe detalii, George este cel mai in masura sa dezvaluie alte detalii, doar este situ-ul lui.

 3. De ce as vrea sa zbor cu YAK-ul???
  Pentru ca urc aproape in fiecare zi in avion si nu am zburat niciodata cu vreun avion, iti dai seama cat imi doresc. Sper ca te-am convins George!

 4. Mi-e dor sa zbor cu avionul ! Pe vremuri, zburam in fiecare duminica. Asta era placerea mea: ma trezeam si fugeam la aerodrom sa zbor. Pilot era cumnatul meu. Acolo, sus-sus, ma simteam libera, linistita, fericita…gustam fiecare picatura de adrenalina si ma simteam cea mai puternica femeie din lume, pentru simplu fapt ca, timp de cateva minute, eram deasupra tuturor. De noua luni m-am mutat in Bucuresti. Nu am foarte multi prieteni pentru ca munca imi ocupa aproape tot timpul si oricum niciunul dintre ei nu e pasionat de zbor. Insa, cu toata nebunia si agitatia din Bucuresti, nu pot uita cat de minunata e o astfel de experienta. Si Doamne, cat de dor imi e…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.