Am dat refresh blogului

După cum au observat cei mai fideli dintre cititorii blogului, www.buhnici.ro s-a înnoit. A primit haine noi şi o versiune mobilă foarte arătoasă. Nu trebuie decât să intri de pe telefon sau tabletă buhnici.ro ca să vezi rapid toate postările şi clipurile video. În zilele următoare vom mai schimba câte ceva pe ici-colo. Să ne spuneţi dacă vă place sau nu.

Mulţumirile şi plecăciunile mele super-fratelui de la IBM, Marian Buhnici.

Ultimele articole

Articole recomandate

10 Comments

 1. Ieri ai primit felicitarile mele pentru varianta mobila care, apropo, se incarca intr-o clipa pe 3g, astazi il felicit pe fratele tau Marian pentru partea tehnica.
  Like iT ! :)

 2. Felicitari pentru noua infatisare! Intr-adevar, de pe mobil se incarca muult mai repede si arata si mai bine! Felicitari echipei Buhnici: George pentru calitatea materialelor si Marian pentru suportul tehnic!

 3. You are the best GEORGE BUHNICI !!!! Te rog frumos sa nu ne lasi nici o clipa sa „murim de foame” de informatie. O treaba excelent facuta…..felicitari !!!

 4. BUNA
  Felicitari pt informatiile de la CEZ.
  Sunt fan Sony si as vrea sa stiu daca urmeaza sa se lanseze 1 model mai puternic decit : 1-DSC_HX9V (16mp / 16 zom optic)- cu premiu EISA 2011-2012,avand in vedere ca DSC-HX5(10mp/10zoom optic ) a fost premiat tot de EISA 2010-2011?Adica intr-un an diferenta dintre mp si zoom a fost considerabila,nu?
  2-VAIO VPC-SB3S9E (13,3 /i5/4GB/500GB)- in ceea ce priveste procesorul, memoria ,hard-ul si pretul actual ? Imi doresc 1 laptop Vaio seria S negru si de 13,3.
  Ce ma sfatuiesti ,sa optez pt cele 2 seriile mentionate sau sa astept ceva mai bun ?
  Am intrebat la reprezentanta dar nu stiu pina in martie-aprilie.Multumesc anticipat.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.