Categorie: Auto

Chiar funcţionează?

dl_ucl_mare1

later edit: În urma a peste 200 de comentarii adunate de această postare, vă rog să citiţi cu atenţie şi răspunsurile cititorilor. Nu garantez că produsul este atât de bun pe cât am crezut eu iniţial, însă disputa este savuroasă.

O să sune a reclamă pe faţă, însă o merită. Sunt de acum la a doua experienţă cu Dura Lube şi trebuie să recunosc că sunt surprins plăcut. Am câştigat la un concurs la radio (nu prea câştig de obicei) un flacon de Dura Lube, tratament din acela pentru motor care se adaugă la ulei atunci când faci schimbul. Pe atunci aveam un Volvo de 3 ani cu 102 cai putere. După schimbul acesta, l-am dus la test şi avea 106 cai.

În week-end am mai descoperit un produs de la Dura Lube. Este vorba de un aditiv pentru benzină care, scrie pe ambalaj, ar lubrifia capul superior al cilindrului şi curăţa sistemul de injecţie al carburantului. Adică motorul ar merge mai “uns” şi fără sacadări. Am băgat o dată cu plinul la Type R şi am pornit la drum. De atunci motorul merge întradevăr mai bine, este mai silenţios şi nu mai “întârzie” într-a treia când sprintez spre exemplu. Am resetat şi consumul, iar după 70 de km am rămas uimit. La drum lung a scăzut de la 9 la 7litri/100km. Iar în oraş este prima dată când fac o medie sub 10 litri/100km. Este întradevăr fantastic. Recunosc că am şi condus mai economic în ultima perioadă, însă chiar şi în alte ocazii când am mers “ca un pensionar” nu am reuşit asemenea performanţe în Bucureşti. Motorul se simte ca şi cum i-au fi făcut un “tune up”, adică un fel de reglaj fin.

Recomand cu încredere şi aştept părerile celor care au mai încercat. Iar dacă este vreunul dintre cititori de la importator, poate face cinste cu un bax de flacoane din astea, ca să mai bag şi pe viitor când fac plinul. Uite un link cu poză de pe pagina lor.