Chestii pe care telefonul tău nu ştiai că le poate face – partea 1

Încercăm să actualizăm astăzi telefonul Nokia N95 (spre exemplu) de la statutul de conserva din plastic semi-inutilă la un telefon care poate face lucruri. Aşa că am frunzărit internetul în căutare de programe pentru platformele symbian. Vezi dacă telefonul tău are sistem de operare symbian aici.

Preferatele mele sunt Handy Blacklist şi Best Blacklist. Ambele fac acelaşi lucru. O dată instalate şi activate, preiau pentru tine o corvoadă stresantă. Să îi ţină pe insistenţi la distanţă. Mai exact, numerele pe care le înregistrezi pe lista neagră vor fi respinse automat atunci când te apelează. Este foarte simplu. După ce instalezi şi activezi progrămelul, introduci manual sau din agendă numerele nedorite şi gata. Aplicaţiile permit şi respingerea numerelor private (apelurile cu număr ascuns) sau numerele necunoscute (numere vizibile, însă care nu apar în agendă). Opţiune utilă atunci când primeşti tot felul de apeluri nedorite la tot felul de ore nepotrivite. Aplicaţiile pot fi programate să se dezactiveze deasemenea automat după un anumit timp. Ca să nu vă pierdeţi de pomană timpul căutându-le pe net puteti face download aici.

BEST BLACKLIST.SIS

HANDY BLACKLIST.SIS

Ambele sunt versiuni de evaluare. După 14 zile, aplicaţiile te vor trimite pe o pagină web de unde să cumperi licenţe. Preţul este aproximativ 14 euro.

Ultimele articole

Articole recomandate

19 Comments

  1. Salut….vreau si eu aplicatia Nokmote pe telefonul meu NOKIA N 95…vreau sa precizez ca nu stiu de ce nu imi merge MOVEBALL ….am instalat pluginul pentru accelerator…dar…oare AM ACCELERATORUL INCLUS IN TEL sau trebuie luat de undeva? plus ca atunci cand incercam sa instalez aplicatii care merg pe baza acceleratorului…imi zicea ca a expirat certificatul astept raspuns urgent….va rog cei care stiu foarte bine dati add : yonutz14bz id-ul meu si ajutati-ma va rog

  2. Salut….vreau si eu aplicatia Nokmote pe telefonul meu NOKIA N 95…vreau sa precizez ca nu stiu de ce nu imi merge MOVEBALL ….am instalat pluginul pentru accelerator…dar…oare AM ACCELERATORUL INCLUS IN TEL sau trebuie luat de undeva? plus ca atunci cand incercam sa instalez aplicatii care merg pe baza acceleratorului…imi zicea ca a expirat certificatul astept raspuns urgent….va rog cei care stiu foarte bine dati add : yonutz14bz id-ul meu si ajutati-ma va rog

  3. Salutare. caut pe net si nu gasesc o lista de telefoane care sa aibe la „setari” posibilitatea punerii in functie a aplicatiei blacklist sau ceva similar..Din cate am inteles Samsung are, dar alte telefoane au asa ceva?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.