Categorii: General, Ponturi

Chestii pe care telefonul tău nu ştiai că le poate face – partea 1

Încercăm să actualizăm astăzi telefonul Nokia N95 (spre exemplu) de la statutul de conserva din plastic semi-inutilă la un telefon care poate face lucruri. Aşa că am frunzărit internetul în căutare de programe pentru platformele symbian. Vezi dacă telefonul tău are sistem de operare symbian aici.

Preferatele mele sunt Handy Blacklist şi Best Blacklist. Ambele fac acelaşi lucru. O dată instalate şi activate, preiau pentru tine o corvoadă stresantă. Să îi ţină pe insistenţi la distanţă. Mai exact, numerele pe care le înregistrezi pe lista neagră vor fi respinse automat atunci când te apelează. Este foarte simplu. După ce instalezi şi activezi progrămelul, introduci manual sau din agendă numerele nedorite şi gata. Aplicaţiile permit şi respingerea numerelor private (apelurile cu număr ascuns) sau numerele necunoscute (numere vizibile, însă care nu apar în agendă). Opţiune utilă atunci când primeşti tot felul de apeluri nedorite la tot felul de ore nepotrivite. Aplicaţiile pot fi programate să se dezactiveze deasemenea automat după un anumit timp. Ca să nu vă pierdeţi de pomană timpul căutându-le pe net puteti face download aici.

BEST BLACKLIST.SIS

HANDY BLACKLIST.SIS

Ambele sunt versiuni de evaluare. După 14 zile, aplicaţiile te vor trimite pe o pagină web de unde să cumperi licenţe. Preţul este aproximativ 14 euro.