ChatGPT + Snoop Dogg = Reclamă BETON – Vezi cum a ieșit #ad

Oare cum ar fi, ca și creator pentru o agenție, în momentele în care îți lipsește pur și simplu imaginația sau ești distras de alte probleme personale, să poți realiza cele mai interesante, mai curioase și mai captivante reclame.

Acum poți face asta cu ajutorul lui ChatGPT. Pur și simplu îi spui ce vrei să facă, ce text să livreze, pe ce ton al vocii și cât de lung să fie și bam! În mai puțin de un minut ai copy-ul gata scris. Îl mai adaptezi tu puțin, faci rapid un voice over cu un alt program de inteligență artificială, poate cu vocea lui Snoop Dogg, și o trimiți mai departe către departamentul de creație video să își facă de cap.

Asta am și făcut ca experiment pentru transferGo, care ne-au rugat să vă spunem despre programul de referral. În aplicație ai un cod, pe care dacă îl trimiți prietenilor, iar ei îl folosesc să își facă un cont, iar apoi transferă către oricine minimum 580 de lei, tu primești echivalentul a 100 de lei. E simplu, cu cât trimiți codul la mai multă lume și își fac cont cât mai mulți din prietenii tăi câștigi mai mult.

De ce să folosească prietenii tăi transferGo? Păi, nu ai taxe ascunse, comisionul este fix, iar banii ajung foarte repede în orice colț al lumii, în funcție de opțiunea pe care o alegi. În plus, e sigur, la fel de sigur ca orice instituție legală care se ocupă cu transferul banilor.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.