Centrul ideilor abandonate închis de Idea Bank (P)

11071142_606867436116662_304703330075453461_n

Recent îți povesteam despre visuri și biciclete. Era pe acolo și o minciună. Centrul ideilor abandonate a primit ce merita se pare și a fost închis recent de către Idea Bank, cea mai nouă bancă de la noi. Ce e interesant la ea? Ce legătură are cu bicicletele și visurile? Păi le poate susține și finanța. Mai simplu spus, cum îți sună un card fără costuri de retragere la orice bancomat din lume și o grămadă de comisioane zero? Fii atent:

0% comision retragere numerar de la ATM oriunde în lume și în țară prin cardul idea:: photo card și idea:: credit card – cu o condiție la alegere pt cardul de debit:

a) fie vii cu salariul la Idea Bank sau virezi lunar minim 1500 de lei în cont

b) plătești la comercianți de 700 de lei pe luna și comisionul de retragere numerar devine zero; fara nicio conditie pentru cardul de credit

– 1 document pentru un idea::selfie credit – poți obține creditul doar cu actul de identitate, asta pentru că asta pentru că există o conexiune cu baza de date ANAF și se văd veniturile acolo. În unele cazuri se solicită și adeverința de venit.

– 2x dobanda în ultima luna pentru idea:: depo – dublam dobanda în ultima lună de depozit pentru depozitele care depășesc o perioadă de 6 luni, indiferent de moneda; respectiv daca acum am 3.25% dobanda, în luna a 6-a de depozit sau a 12-a, vom da 6.50%

– 3 click-uri pentru o plată/o tranzacție prin idea:: Ibank, aplicația Idea:: Bank de internet banking (aici mai sunt și alte lucruri cool, cum ar fi motor de căutare printre tranzacții, autorizare doar prin sms, trimitere automată de confirmare de plată prin inserarea unei adrese de e-mail recipient direct în platformă, etc.

Mai multe informații despre serviciile lor, ai pe site-ul Idea Bank. Poate cel mai simplu site de bancă de pe la noi.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.