Cele mai subțiri televizoare OLED de la LG, la IFA 2017

Acesta este cel mai subțire, mai ușor și mai spectaculos televizor OLED pe care l-am văzut. Însă nu am fost la IFA 2017 să îl admir din nou pe acel LG W7 pe care l-am și testat pe blog, aici. Am fost să îl admir ce-i drept pe fratele lui mai mare de 77 de inci, și desigur și de vreo trei ori mai scump. Să îl admir și să mi-l doresc. Ca apoi să realizez că pot face multe lucruri cu acei bani, cum ar fi să termin #casabuhnici.

Am învățat însă mai multe lucruri despre tehnologia HDR și vă spun și vouă. Există foarte multe standarde și asta pentru că suntem doar la început. Partea frumoasă este că LG a decis să lucreze mai mult la capitolul imagine, chiar dacă pentru mine erau deja printre cei mai buni, și să vină cu update-uri software și pentru alte televizoare care nu costă cât o mașină. Apropo de asta, aruncă o privire și la LG OLED B7, un model ce are un panoul OLED foarte similar cu W7 și un preț sub 2000 de euro. Sigur, nu îl poți agăța pe perete cu magneți însă se vede la fel de bine.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

  1. Ceau George! Vreau sa te intreb ceva. Ce sa fac sa iau un s8 sau un s7 edge. Eu m-am gândit să unu iau s7 edge pt ca are o baterie mai mare si un pret mai bun. Mai ales ca se apropie si black friday. Intre ele nu sunt foarte multe diferențe. Dami te rog un sfat ce sa fac. Eu ma joc și fac și poze

  2. Salut.
    Soundbar e doar un stereo. Surrund e unul virtual. Plus ca nu e pe trei cai ( cel putin ).
    In rest , ca design arata foarte bine. Saturatia culorilor e prea mare, nu e reglat cum trebuie.

  3. Salut George, in momentul de fata, ce televizor ti se pare cel mai performant? Totodata ce brand recomanzi pentru televizoare smart 4k. Eu sunt utilizator de Samsung, in general Samsung (TV, Smartphone etc.) Nu sunt in mod special fan Samsung insa daca as face un upgrade la tot ce inseamna electrocasnice as alege sa merg pe un singur producator (cred ca e doar o obsesie) ce recomanzi? Multumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.