Categorie: GADGET

CELE MAI CĂUTATE TELEFOANE DIN 2018

De la mine de pe blog, de pe Google, din ofertele operatorilor? Nu mai contează, pentru că sunt cam aceleași, în frunte cu iPhone X, desigur.  Răzvan este singurul utilizator de iPhoneX de la noi din studio, momentan, primul telefon cu notch de la Apple, primul cu un raport de ecran mult mai bun, cu o cameră avansată și cu recunoaștere facială aproape imposibil de spart.

Următorul pe listă ar fi iPhone 8, pentru că este la reducere mai tot timpul și este probabil cel mai longeviv telefon din oferta operatorilor, iar eu recomand desigur iPhone 8 Plus, pentru ecranul și bateria mai mare.

Huawei P20 și P20 Pro au camere revoluționare și un AI care aduce niște rezultate foarte bune mai ales pentru cei mai începători ale fotografiei dar și pentru cei mai cunoscători care s-au săturat de programele de editare. Cel puțin în vacanțe. Apoi vine frățtiorul mai mic, Huawei P20 Lite, unul dintre cele mai accesibile dar complete telefoane de buget.

Nu puteau să lipsească de pe această listă nici Galaxy S9 și S8.

Nu putea să lipsească nici cel mai cerut telefon de la mine de pe blog, Huawei P Smart, din nou un pachet complet din toate punctele de vedere, mai ales raportul performanță-preț dar nici Mate 20 Pro, cel mai rapid telefon la momentul lansării, și acum încă în topul vitezei. Mate 20 Pro a fost de altfel și primul care a venit cu senzor de amprentă în ecran. De la producătorii mai mari. 

Iar lista poate continua la nesfârșit cu Huawei P10, P10 Lite, Samsung J5, iPhone de la 5S la 8 Plus. Toate telefoanele enumerate mai sus sunt desigur și în oferta specială Vodafone care durează până la finalul acestei luni.