CELE MAI BUNE CĂȘTI DIN 2019

Bună, sunt George, și sunt dependent de căști. Istoria mea începe acum multă vreme, atunci când JVC, Panasonic și desigur, Sanyo erau singurele brand-uri de căști pe care ni le permiteam. Sony era lux de lux, și aveai nevoie de multe salarii, sau, în cazul meu alocații, să îți cumperi o combină sau o chiar o pereche de căști. Primii bani munciți stivuind baloți în vacanța de vară s-au dus pe o pereche de chinezării cu fir elastic, peste urechi, din alea negru cu cupe moi și potențiometru pe lateral. Erau 22.000 de lei și am muncit în soare vreo 3 săptămâni pentru ele.

Acum sunt fericitul posesor a peste câteva mii de euro în căști… Nu mă mândresc cu asta, însă mă relaxez cu gândul că urechile mele știu acum să facă diferența între un sunet de calitate și unul puternic. Bine că sunt doar căști, că dacă rămâneam la boxe mergeam cu bicicleta nu cu mașina. Las această etapă a audiofiliei pentru… mai încolo.

Există o mulțime de căști care m-au impresionat cu adevărat anul acesta, In-Ear, Over-Ear, cu atenuare activă de zgomot sau chiar de tip open-back. Îți voi spune exact care sunt în clipul de mai jos.

Le am aproape pe toate, și le-am folosit pe toate, așadar opinia mea este bazată pe săptămâni sau chiar luni de teste cu unele dintre ele. Știți probabil deja care sunt preferatele mele, însă nu știți ce am primit cadou de Crăciun de la Lorena :D

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.