Cel mai ”tare” telefon pentru shootere! – Nubia Red Magic 3S

Aș vrea să spun din câte am testat până acum, însă știu că acest Nubia Red Magic 3S este ”cel mai tare”. ”Tare” înseamnă aici un pachet complet, performanță, ecran, baterie, optimizări gândite pentru un telefon de jocuri și desigur un preț care să nu concureze cu Samsung Galaxy Fold.

Acum, noi am testat chiar recent pe blog Nubia Red Magic 3, ce s-a schimbat? Ce este diferit? La prima vedere mai nimic. Ai crede că nu este diferență mare însă acest 3S a rezolvat cam toate micile minusuri pe care le avea varianta anterioară. Este mai puternic pentru că vine cu Snapdragon 855+, pe partea de grafică și jocuri cu aproximativ 25%. Au fost optimizate și mai bine răcirea, acum ventilatorul oscilează în turație ori de câte ori este nevoie ca să îl țină cel puțin la fel de rece.

Setările de gaming au primit niște optimizări în plus care se regăsesc în fluiditatea jocurilor și.. cam atât. Ecranul la fel, OLED cu 90Hz, bateria de 5000 mAh, aceleași camere foto decente, principala de 48 de megapixeli, aceeași funcție de filmare 8K la 15 cadre pe secundă, aceeași versiune de software și aceleași meniuri și iconițe. Chiar și aceleași butoane dedicate pe marginea telefonului, ideale mai ales pentru shootere. De asta îi place și lui Codrin.

Sunt așadar aceste mici upgrade-uri importante? Da! Și asta pentru că vine la același preț ca versiunea anterioară, 479 de euro. Acum, unde îl găsești? La ei pe site, și doar acolo, pe redmagic.gg, atunci când va fi pus la vânzare. Dacă te gândești să îl comanzi, nu vei plăti extra, depozitul este în Polonia și nu se percepe taxă de import. Alege însă transportul de 10 euro ca să ajungă totuși mai repede.

De aici poți să cumperi telefonul, este un link de afiliere, primesc și eu un mic comision și pentru asta îți mulțumesc: Link Nubia Red Magic 3S.

Pagina oficială Nubia Red Magic aici!

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.