Cel mai Subestimat Electrocasnic – Samsung Bespoke – Frigiderul Invizibil

Cei care stau la bloc știu cât de greu e să încorporezi un frigider în orice fel de design, și este elementul care îți agasează retina în orice fotografie de familie. Este acolo, parte din orice experiență, aniversare sau tristețe. Este deja mai mult decât un obiect, este un membru al familiei în toată regula, iar dacă e ceva mai în vârstă cere și mai multă atenție, un meseriaș să mai schimbe o pompă, să îl umple cu freon…

Este atât de greu să modifici această percepție despre frigider încât nici nu ne mai batem capul cu modul cum arată atunci când mergem în magazin să îl alegem, deși ne vom uita la el absolut tot timpul.

Cum ar fi ca orice dispozitiv electronic sau electrocasnic din casa ta să fie construit după preferințele tale, și bineînțeles în culorile preferate de tine. Nu degeaba americanii au inventat trend-ul de a ascunde electrocasnicele în spatele unui dulap în bucătărie. Așa cum este de altfel mașina de spălat vase încorporabilă. Tehnologia este cu adevărat utilă când este invizibilă.

Eu mi-am ales acum ceva vreme frigiderul într-o ediție limitată cu un desen frumos pe el, dar tot îl țin ascuns în cămară pentru că nu se potrivește cu restul casei. Am o bucătărie deschisă iar frigiderul ar fi tot timpul obiectul care mi-ar fi atras privirile. Prefer să mă uit la o plantă și să o admir cum crește.

Astăzi vorbim despre seria Bespoke de la Samsung, cei care susțin acest video. Prin gama de electrocasnice Bespoke, Samsung vine cu o soluție simplă pentru integrarea tuturor electrocasnicele mari și medii în aproape orice tip de amenajare interioară. Adică, pe Românește, poți să îți alegi culoarea frigiderului dintr-o gamă variată, și desigur și dimensiunea lui.

Momentan discutăm de frigidere, pentru că ele sunt în centrul atenției acestei serii Bespoke, însă am văzut în evenimentul de prezentare și aspirator, purificator de aer, dar și Air Dresser-ul pe care abia aștept să pun mâna de atâta timp

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.