Cel mai nou prieten

El e Mihnea și e cel mai nou prieten al meu. Zilele trecute a bătut drumul de la Craiova ca să ne întâlnim pentru prima dată. Am avut mari emoții pentru că am auzit de la tatăl și mama lui că e cel mai mare fan al blogului și canalului de YouTube. Știe tot ce postăm, ba chiar vede în reluare unele review-uri când nu îi vine somnul. Oana, mama lui, chiar ne-a dojenit puțin pentru notificările care vin noaptea târziu, atunci când mai terminăm câte un clip nou iar Mihnea suspendă ora de culcare.

Preferatele lui sunt cele despre drone dar e de acord că a fost o idee proastă să dăm drumul unui telefon de la 100 de metri înălțime. Probabil și lui i-ar plăcea să zboare așa cum visam și eu în copilărie. De aceea cred ca semănăm, doar că avem vârste…  puțin diferite. Amândoi suntem ca doi copii în fața noutăților din internet si tehnologie. Dintre toate, cel mai mult și-a dorit în 2017 un telefon cu recunoașterea irisului (nu e glumă) așa că i-am dăruit fostul meu telefon de anduranță. Câteva ore mai târziu mi-a scris că acum are cel mai tare telefon din cartier.

Lângă telefon am pus și un #giftie oferit de Samsung. Tocmai primisem cutia care ar fi trebuit să ajungă la un fan iar Mihnea cred că o merită cu prisosință. La fel cum merită toate încurajările noastre ca să treacă mai repede peste o răceală care îl supără de ceva vreme. L-am încurajat să se întărească și să revină cât mai curând alături de noi ca să facem împreună un iLikeIT cu jocurile lui favorite. Nu are decât vreo două deocamdată, pe lângă vreo câteva zeci de aplicații dar are timp să recupereze până data viitoare când ne reîntâlnim. Baftă, Mihnea și ne vedem curând.

Dacă tot vin sărbătorile lasă și tu o urare și o încurajare pentru Mihnea apoi poate faci un cadou cuiva important din viața ta încă dinainte de Crăciun. Cele mai frumoase cadouri sunt surprizele plăcute.

Ultimele articole

Articole recomandate

20 Comments

  1. Buna, Mihnea! Sunt Sonia, colega ta de la clubul de engleza. Vreau sa-ti spun ca ne e dor de tine si te asteptam cu mare,mare drag la noi! Suntem cu gandul mereu la tine,te pupam si te imbratisam cu drag!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.