Cel mai IEFTIN și mai ”POPULAR” SMARTWATCH din ROMÂNIA

Cu banii de pe acest smartwatch aș putea să îmi iau nu mai puțin de.. Stai să calculez… 33 de astfel de smartwatch-uri. Ce face acesta în plus de costă de 33 de ori mai mult? Oare nu m-aș putea descurca și cu un unul care costă mai puțin decât o masă la restaurant? Păi hai să vedem!

Acesta este un Garmin Taxtic Delta Solar, iar prețul lui de listă este 5000 de lei, iar acesta este un.. Stai să văd cum îi spune.. GO4FIT și are nu mai puțin de 1158 de review-uri cu un rating de 4.54 din 5.

Nu l-am ales pentru că era cel mai ieftin că poți să îți iei și o pungă de pufuleți și să primești un smartwatch, ci pentru că a fost votat de utilizatori ca fiind cel mai bun raport preț-performanță. Dar oare e suficient? Și dacă da, pentru ce și pentru cine.

L-am testat aproape o săptămână alături de acest Garmin pe care îl găsești și la noi în magazinul Gadget Boutique, pe GB.ro, împreună cu alte modele noi și inteligente. Nu am rezistat prea mult e drept cu un ceas la fiecare mână și mi-am adus aminte că trebuie să le mai și scot din când în când. Obișnuiam să îl port cu săptămânile până când m-am iritat de la praf și de la soare. Ce-i prea mult din orice.. strică.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.