Cel mai ieftin RCA plus o reducere de 15%

Vrei să îți cumperi un RCA ieftin și rapid? De azi îl poți cumpăra de pe magazinul online de… electro-IT. Așa sună pe scurt cea mai nouă ofertă de pe internetul românesc.

www.buhnici.ro - eMAG RCA

RCA de la eMAG – cu reducere 15%

Care e secretul? eMAG.ro intră în stilul său ”disruptiv” într-o nouă piață. Cea a asigurărilor. Au un broker care oferă polițe la toți asiguratorii care contează de la și vor să ia crema sezonului când șoferii aleargă după reducerile pentru RCA. Sunt pe lista lor Astra, Uniqa, Asirom, Omniasig, BCR Asigurări, Allianz Tiriac, Groupama, Generali, Euroins și Carpatica.

Cam așa arată pagina de unde poți cumpăra direct online. Îți introduci datele iar polița se emite pe loc:

RCA de la eMAG 1

Motorul lor de căutare RCA se mișcă foarte bine și îți permite să cumperi asigurarea de pe internet și să o primești prin poștă a doua zi. eMAG are trei curieri, așa că îi cred pe cuvânt că vor livra la timp.

Vreau să îmi spuneți dacă sunt însă cu adevărat cei mai ieftini. Cei care au mai cumpărat online poate ne dau și exemple comparative de prețuri.

Piața asigurărilor ”învârte” în 2011 1,3 miliarde de lei.

Ultimele articole

Articole recomandate

42 Comments

 1. Calculul (centralizat) la o anumita societate de asigurari pentru o asigurare este la fel la toti brokerii, diferenta o face doar procentul pe care fiecare broker il cedeaza din comisionul primit de la societate. Se mai practica la anumite societati de asigurare sa iti ofere ei o reducere daca polita veche a fost incheiata tot la ei si nu ai avut evenimente rutiere, toate astea dupa ce se introduc datele in calculator.

 2. Dupa ce am completat toate campurile, si apas butonul de „afiseaza oferte”, imi apare mesajul „Nu am putut contacta asiguratorul.”, in dreptul fiecarei societati, pe ambele perioade.

  Mai intampina cineva aceeasi problema?

 3. Ieri mi-am incheiat asigurarea printr-un alt broker. A fost 345lei pe 12luni, adica exact cat imi afiseaza si emag-ul fara reducere. Cu reducerea lor este 293lei. Asta e!
  Bravo emag!

 4. Iti spun eu prima problema: mi-a aratat 327lei/an cand am platit cu cardul. Toate bune. Cand ma uit in cont, pana si pe proforma, peste tot imi apare 385 lei/an, adica fix pretul fara reducere… Acum vreau sa vad cati bani mi-au luat de fapt!

 5. Salut,

  Eu am facut un RCA cu valabilitate de 6 luni in Pitesti la un broker si am platit 155 de lei pentru Astra. Vad ca la Emag imi da un pret de 208 lei pentru aceeasi societate. Pentru Carpatica la broker era 128 de lei, la Emag este 117. Deci rezultatele sunt contradictorii.

 6. Am completat si eu toate datele, masina fiind pe persoana juridica, si surpriza, pretul afisat la Omniasig pe 6 luni este de 382 lei, si eu am facut acum o luna cu 282 lei.Doar la Euroins-cine mai sunt si astia- si Carpatica era mai ieftin doar cu 20 lei.
  Unde au aceasta reducere?????

  Si mai este ceva : in Romania mai sunt localitati care nu au dat inca nume strazilor, formularul cere neaparat o denumire???

 7. Problema cea mai mare la asigurarile emise/cumparate online este cea a corectitudiniii datelor completate de clienti. Adica eu care am o masina cu motor de 2000 de cmc pot selecta in calculatorul on-line capacitatea 1400 cmc si astfel imi iese un tarif mai mic. La emiterea politei off-line, in modul clasic, clientul prezinta actele masinii (CIV, certificat) si polita este intocmita cu datele corecte. Faza ca nu e polita valabila daca nu sunt datele corecte nu sta in picioare, raspunderea pentru emiterea politei apartinând emitentului. Daca ar exista macar un mecanism de upload al scanurilor documentelor, pentru a confirma veridicitatea atunci nu ar mai fi o problema asa de mare.

 8. Problema cea mai mare o reprezinta societatile CARPATICA SI EUROINS de care omul obisnuit nu stie ce-i cu ele. Va anunt oameni buni ca desi nu-ti foloseste RCA-ul in interes propriu, daca Doamne Fereste esti lovit de un posesor de cele mai sus mentionate esti BUN DE PLATA(asta pentru cine nu stie sau nu e patit).
  Nu stiu ce cauta societatile astea doua in configuratorul EMAG.
  Mare atentie-nu tot ceea ce este ieftin e si bun!!
  Mai bine sa ramaneti prieten cu cel pe care il loviti decat sa va blesteme toata viata.

 9. Subscriu la ce a zis Costel, cunosc multe cazuri cand asiguratii RCA Carpatica au fost chemati in instanta in garantie alaturi de Carpatica, de catre alte societati de asigurare care au reparat masinile pagubitilor pe casco. Si toate aceste persoane nu vor sa mai auda de Carpatica in viata lor. Pentru imaginea Emag era muuult mai bine sa excluda aceste doua tentative de firme de asigurari: carpatica si euroins.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.