Cel mai cool GADGET din 2022 – Proiectorul Portabil – THE FREESTYLE

Cea mai tare realizare pentru mine în ultima vreme este să reușesc să mă relaxez la comandă. E cel mai greu lucru pe care poți să îl faci cu atât mai mult când ești atât de conectat toată ziua, ești ”în priză” cum se mai spune. Relaxa2 rea pentru mulți dintre noi vine sub forma unui serial sau al unui film bun, de obicei în fața celui mai mare și mai luminos ecran din casă. Mare greșeală, mai ales că mulți dintre noi nu reglează luminozitatea televizorului atunci când îl aduc acasă. Un proiector se pretează mult mai bine pentru relaxarea ochilor și a creierului. 

Samsung The Freestyle este cel mai tare gadget de acest fel. Punct! Pot să îl recomand oricui, nu mai există problema montării lui pe tavan, zgomot, căldură și așa mai departe. Nu ai nevoie decât de o sursă de curent mică, mai ales că se alimentează prin USB-C. 

L-am văzut la CES 2022 în mai multe variante de instalare și mi-a plăcut cel mai mult soluția de dulie. Nu avem încă adaptorul pentru el, dar să îl poți instala direct pe tavan în locul unui bec și să îl orientezi către un perete, e cea mai genială și mai simplă metodă de instalare. Fără cabluri, fără meșteri ”pricepuți” și fără bătăi de cap. În plus, poți să îl folosești și ca bec RGB cu tot cu capacul cu care vine în pachet. 

Sau chiar într-o sală de clasă, poți proiecta pe tablă, direct de pe telefon, o mulțime de informații vitale pentru cei mici, care cu siguranță vor înțelege mai bine decât ce încearcă să deseneze un profesor, cu creta pe tablă.  Spune-mi un gadget care poate face toate aceste lucruri!

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.