Cel mai bun televizor OLED din 2020 – LG OLED CX

Atenție, se scrie CX, se rostește C10 și este urmașul lui LG OLED C9, cel pe care l-am testat anul trecut. Din cel puțin trei puncte de vedere, toate obiective, LG OLED CX este cel mai bun televizor OLED de pe piață. De aceea ne-am dorit și noi să îl testăm.

Motivele sunt următoarele: calitatea imaginii, conectivitatea și dotările și apoi prețul evaluat la cele menționate mai devreme.

La calitatea imaginii nu prea ai de obiectat la un panou OLED. Sunt puțini producători în acest moment de ecrane cu tehnologie OLED, adică acei pixeli care se iluminează singuri și redau de asemenea și culoarea, și toți fac panouri excelente. Culori, luminozitate, unghi de vizualizare sunt toate la maximum.

Conectivitatea este un mega plus pentru această serie. Patru porturi HDMI 2.1 și G-SYNC precum și Freesync. Gamerii știu deja pentru ce pun bani deoparte, acest televizor poate fi folosit cu orice consolă de gaming sau computer și ai aceeași experiență ca pe un monitor de gaming. Da, suportă 120 Hz nativ și se va sincroniza perfect cu placa grafică a computerului sau cu viitoarea generație de console. Știți voi care, cele care se vor lansa la iarnă.

Al treilea motiv este prețul. Da, nu este un televizor ieftin, ”doar 17.000 de lei, George”. Este totuși cel mai mare monitor de gaming, editare foto, video la un preț rezonabil. Are totuși 65 de inci, doar monitoarele noastre pe 60 Hz pentru foto și video au fost 1000 de euro bucata și au doar 32 de inci. Acesta este de patru ori mai mare și mult mai luminos și mai ”color”.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.