Cel mai bun moment să îți cumperi un OLED

lg_oled_private_black_friday

Televizorul a fost inventat în 1923. În 1936 erau în lume doar 200 de televizoare alb-negru. Abia în 1959 a fost produs primul televizor color și costa cât o mașină. Acum, în 2016 îți poți cumpăra un televizor cu banii dintr-un salariu. Oricât de mic… și salariul și televizorul.

Cea mai avansată tehnologie pentru televizoare este OLED. O vedem pe la târguri de ani de zile însă abia în 2016 a devenit accesibilă. Ca să îți faci o impresie, primul televizor OLED avea o diagonală de 10 inci și costa 30.000 de dolari. Unul mare, 100.000

Ce este un televizor OLED

Din punct de vedere tehnic, pentru geekșii din voi, OLED-ul este diferit de un LCD sau LED pentru că nu are nevoie de iluminare separată. Pixelii mici mici mici își produc singuri lumina pe toate culorile. De aici rezultă câteva avantaje.

Sunt mult mai subțiri și panoul este flexibil. De aceea poate veni și curbat.  Aceste ecrane sunt și mult mai luminoase și au unghiuri de vizualizare aproape perfecte. Sigur, și LCD-urile se văd din lateral, însă spre deosebire de acestea nu schimbă culorile când te uiți din margine. Informație utilă mai ales pentru cei care inca se uita la film in familie sau cu gasca. OLED-urile sunt bune și pentru jocuri de pe calculator sau consola, meciuri sau filme de actiune pentru ca au cel mai rapid timp de răspuns, ca un monitor bun.

Mai mult decât atât, LG OLED 4K este future proof! Oferă suport atât pentru HDR10 cât și pentru mai avansatul standard HDR Dolby Vision ce începe să fie din ce în ce mai popular în rândul studiourilor de la Holywood. Este o tehnologie ce te scapă de griji având o durată de viață de 100.000 ore ca tu să te bucuri de cele mai bune imagini.

În plus au cel mai bun contrast. Adică Negrul este negru pentru că pixelii se sting complet când… afișează… negru. Si mai sunt și economice cam cat un bec. Și, ca de obicei, ajungem la preț. Dacă te-ai convins că OLED-ul este pentru tine, trebuie să știi că nu sunt cele mai ieftine. Dar pentru că vine Black Friday, ai o sansa sa pui mana pe unul la pret redus. Cei de la LG au o promotie cu circuit aproape inchis sa ii zicem.

Uite ce trebuie să faci:

  1. Te înregistrezi pe site până pe 16 noiembrie. Acesta este link-ul: http://lgblack.ro/
  2. Apoi primești pe email un cod de discount pe care, atenție mare, îl poți folosi doar pe 15 și 16 noiembrie, in anumite magazine. 

Atât. Atenție, în campanie sunt incluse opt produse printre care și un televizor cu diagonala de 2.16 metri. Wow.

Ultimele articole

Articole recomandate

25 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.