CEL MAI BUN LAPTOP? POATE! – HUAWEI MATEBOOK X PRO

Urmăresc de ceva vreme seria de laptop-uri de la Huawei, în special varianta X Pro. Până acum nu au fost disponibile la noi însă spre surpriza mea, acum sunt. Pot fi cumpărate din magazinele lor și au ajuns și pe masa noastră de review. Ca să fiu complet sincer, acest Matebook X Pro a fost cerut de Lorena pentru review, la ea pe canalul de YouTube, însă l-am sechestrat timp de câteva ore pentru că mi s-a părut prea interesant. Uite și review-ul Lorenei, aici: http://youtu.be/YaOJ5PZB0sg

Am spus-o de la începutul review-ului, dacă acest laptop este la fel de bun ca un Surface Laptop, MacBook Pro și un Lenovo. De la fiecare dintre cele trei a împrumutat o serie de caracteristici care îl fac atât de atractiv. De la Surface a preluat ecranul în raport de 4:3 cu o rezoluție imensă de 3000×2000 pixeli. 6 Milioane de pixeli mai precis, într-un ecran perfect pentru navigare web și pentru orice fel de productivitate. Să mai spun că este și touchscreen?

De la MacBook Pro a preluat construcția și design-ul, reușite de altfel, precum și touchpad-ul absolut imens care funcționează mult mai bine decât mă așteptam. Chiar mai bine decât orice alt laptop pe care am pus mâna până acum. Iar de la Lenovo, mă aștept să preia tastatura de care m-am îndrăgostit atât de mult. Este cea mai comodă, mai silențioasă și mai precisă dintre toate. Nu știu dacă știi, dar unul dintre motivele principale pentru care nu îți place probabil laptop-ul nou pe care ți l-ai cumpărat este tastatura. O folosești cel mai des și dacă te-ai obișnuit cu anumite taste este foarte greu să renunți la acel sentiment.

La nivel de configurație nu dezamăgește deloc, absolut deloc. În varianta cea mai performantă avem un Intel Core i7 din generația a 8-a cu 16 GB RAM, 512 GB stocare pe un SSD foarte rapid, o grafică integrată de cea mai nouă generație, capabilă să ruleze chiar și clipuri 8K dar și o placă dedicată din seria MX 150 de la Nvidia. Plus conectori USB-C / Thunderbokt 3 și chiar și un USB de dimensiuni normale. Așa cum nu prea mai găsești pe laptop-urile super subțiri care se laudă cu o greutate de puțin peste un kilogram. 1.33 Kg în cazul de față.

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Salut, imi place foarte mult acest huawei matebook x pro si as vrea sa il achizitionez, insa nu stiu ce sa fac avand in vedere scandalul dintre SUA si Huawei… mi-ar placea sa stiu tu cum ai proceda, ai cumpara acest laptop sau ai incerca sa te orientezi spre altceva ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.