Ceasul smart de 200€ – Merită? – LaMetric Time [UNBOXING & REVIEW]

Nu știu ce se întâmplă cu mine, în ultima vreme mă entuziasmez la lucrurile cele mai simple, cum este de exemplu acest LaMetric Time. În apărarea afirmației de mai devreme vine desigur faptul că este cool, mai deștept decât ți-ai putea imagina, și poți afișa pe el aproape orice. Aproape, dacă desigur îți bagi nasul în software și îl hacker-ești!

Pentru început nu vei avea nevoie, desigur, are mult prea multe aplicații gata construite pentru el, ca să afișezi aproape orice informație din internet ți-ai putea dori. Cum am făcut eu de exemplu și am pus pe el contrul de instagram, numărul de subscriberi de pe YouTube și desigur și informațiile de meteo. Trebuie să știi în permanență cum este vremea afară ca să știi dacă pleci sau nu fără umbrelă de acasă.

Lăsând gluma la o parte, nu este ieftin, însă deja știu că merită și îl poți cumpăra de aici: LaMetric Time Preț.

Există multe copii pe internet însă nici una nu funcționează așa cum trebuie și nici una nu este construită atât de bine. Mă fascinează acel display integrat sub suprafața complet neagră.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

 1. Hey, oare stii de unde pot lua si eu adaptor de EU exact cum e cel din cutia ceasului? Am un incarcator de genul pt. un telefon ASUS, si nu vreau sa pun adaptor la adaptor. Frumos ceasul, si review-ul :).

 2. Salut domnule, Am vazut un video cu testarea unei TESLA.
  Am vazut ca sunteti foarte incantat de ce poate o masina electrica si ca viitorul apropiat va veni cu foarte multe inovatii.
  Acum vine partea interesanta……
  Eu v am scris aici pentru ca vreau sa va spun ca eu printr o simpla idee pot creste autonomia unei masini electrice cel putin dubla.
  Tesla are in prezent o autonomie de 550 km. Se poate foarte simplu sa fie de minim 1000 km.
  Si acum adevaratul motiv pentru care va scriu:
  Eu inca din 2012 am o idee de un motor care poate fi pus pe o masina si poate functiona fara nici un cost. ATENTIE- functioneaza consumand ceva, dar fara nici un cost din partea utilizatorului.
  O sa incerc la anu sa brevetez acest motor.
  Ar fi frumos sa mergem cu masina zi de zi fara sa alimentam nicaieri, nu?!
  Va las aici profilul meu de facebook.
  https://www.facebook.com/pmiron2

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.