Cea mai ”tare clonă” de S9 la 900 de lei – iHunt S9 Pro Alien!! [UNBOXING & REVIEW]

Creat de oameni, pe pâmânt! – iHunt S9 Pro Alien. Serios, nu am cum să inventez aceste denumiri însă chiar nu sunt supărat sau fac mișto de acest telefon. Poate dacă îl vezi după nume ți se va părea ciudat însă odată ce îl scoți din cutie îți dai seama că este ceea ce trebuie, în fond costă doar 900 de lei. 899 ca să fiu mai precis.

Dacă urmăriți canalul meu de ceva vreme poate ați mai văzut ceva similar, îl chema S9 Alpha și era o ”clonă” de S9 cu mici neajunsuri. Observi că am pus în ghilimele cuvântul clonă, tocmai pentru că nu îi este nimănui rușine cu această denumire. Nici producătorului și nici celui care îl va cumpăra nu trebuie să le fie jenă. Sunt încă surprins că la 900 de lei un telefon poate arăta și funcționa atât de bine.

Față de modelul anterior nu sunt diferențe foarte mari, decât acolo unde contează. A fost păstrată platforma hardware cu un procesor MediaTek și 4GB RAM și 64 GB stocare dar display-ul a crescut la 6 inci și acum are o rezoluție puțin peste FullHD. Și asta ne place, pentru că de exact acest aspect ne-am plâns puțin în review-ul anterior.

Camera nu excelează, este puțin cam greu deși oțelul este un material mai rezistent decât aluminiul atunci când vine vorba de căzături și totuși… stau să mâ gândesc dacă aș rezista o săptămână cu un astfel de telefon. Pentru că mi-am dat seama că înafară de display nu este nimic altceva care m-ar putea incomoda în utilizarea zilnică. Poate puțin camera și grosimea lui. Până la urmă voi pune mâna pe el de cel puțin 100 de ori pe zi.

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

  1. In fapt,se vede clar când ai deschis AIDA64, că de fapt este un Koolnee K1. Doar au pus logo pe spate și atât. Interesant este că îl au la vânzare chiar pe siteul lor și la același preț.

    • Exista vreo diferenta (de performanta, caracteristici) intre Kolnee K1 si I hunt S9 pro alien inafara de inscriptionare ? La pret vad ca Kolnee K1 este mai ieftin cu vreo 150 ron

  2. Azi l-am achizitionat, de la ihunt.ro! Telefonul este superb, spun asta in conditiile in care fac trecerea de pe un iPhone 6S+! Interfata prietenoasa, raspunde instantaneu la comenzi! Sa-l vedem cum se va comporta pe viitor, dar oricum ar fi raport calitate pret este de 10+ !
    ca si minus; se simt cele 210 gr
    Multumesc, George pentru review, m-a convins si nu-mi pare rau!

  3. Din experienta utilizarii, se blocheaza foarte des si se reporneste din senin. Iar ecranul, la cat e de greu, cu o miscare putin mai brusca, deja l-ai fisurat. Nu-l recomand.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.